Θ. Τζήμερος: Η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρώπη

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 21:43

«Σε αντίθεση με τους τζάμπα μάγκες της αριστερίστικης ιδεοληψίας ή του λαϊκίστικου νεοεθνικισμού, δεν ψάχνουμε να βρούμε δαίμονες στην Εσπερία για να τους φορτώσουμε τις δικές μας αστοχίες» δήλωσε ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά» Θάνος Τζήμερος.

A- A A+

Η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρώπη, διαμήνυσε ο πρόεδρος της «Δημιουργίας, Ξανά» Θάνος Τζήμερος μιλώντας σε συγκέντρωση στην πλατεία Κεραμεικού στο Γκάζι.

Επεσήμανε ότι σήμερα η Ελλάδα είναι ένα «ταπεινωμένο προτεκτοράτο» που εξαρτάται από τη διεθνή εποπτεία για τα προς το ζην και πρόσθεσε: «Σε αντίθεση με τους τζάμπα μάγκες της αριστερίστικης ιδεοληψίας ή του λαϊκίστικου νεοεθνικισμού, δεν ψάχνουμε να βρούμε δαίμονες στην Εσπερία για να τους φορτώσουμε τις δικές μας αστοχίες».

Υπογράμμισε ότι οι εταίροι μας υπολήπτονται ή μας απαξιώνουν ανάλογα με την τρέχουσα συμπεριφορά μας, συμπληρώνοντας ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, να καταγγείλουμε τα πάντα, να αρνηθούμε τα πάντα αλλά για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει και να παράγουμε τα πάντα.

Υποστήριξε ότι η «Δημιουργία, ξανά» είναι ένα κόμμα εργαζομένων και ανέργων κι όχι επιχειρηματιών «όπως δόλια μας παρουσιάζουν» και θεωρεί ότι το πρώτο μέλημα της αυριανής κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η προστασία των αδυνάτων. Τέλος έκανε λόγο για «συντεχνιακά φρούρια» τα οποία πρέπει να καταπολεμηθούν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή