EURO 2012: Ο ένας περνάει, ο άλλος αποχαιρετά...

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 23:39

A- A A+

Ο σέντερ φορ της Μπάγερν Μονάχου πέτυχε και τα δύο τέρματα των «πάντσερ» στο τελικό 2-1 επί της Ολλανδίας, η οποία αναζητεί ένα μεγάλο θαύμα για να περάσει στους «8», μετά τη δεύτερη διαδοχική της ήττα.

Στο ματς της 2ης ημέρας του του Β΄ ομίλου, ο Γκόμεζ άνοιξε το σκορ στο 24΄ με άψογο πλασέ, ενώ στο 38΄ με δυνατό σουτ έκανε το 0-2, εκμεταλλευόμενος τις ασίστ του συμπαίκτη του στους Βαυαρούς, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Οι «οράνιε», μείωσαν με τον Φαν Πέρσι στο 73΄, αλλά δεν γλίτωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους και πλέον, ελπίζουν μόνο σε θαύμα για να περάσουν.

Το συγκρότημα του Γιόακιμ Λεβ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ, αν δεν ήταν σε μεγάλη βραδιά ο Στεκέλενμπουργκ. Ο γκολκίπερ της Ρόμα έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις, αρχικά στην εξ επαφής κεφαλιά του Μπαντστούμπερ (37΄), στο φάουλ του Σβαϊνστάιγκερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 52΄ στα δύο διαδοχικά σουτ του Χούμελς. Στο 58΄ ήταν η σειρά του Νόιερ να δείξει την κλάση του στο δυνατό βολέ του Φαν Πέρσι από το ύψος της περιοχής. Σε χρονικό σημείο του αγώνα που η Γερμανία είχε τον απόλυτο έλεγχο, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι «έβαλε φωτιά» στο ματς στο 73΄ με τον «κεραυνό» που εξαπέλυσε έξω από την περιοχή (1-2). Ήταν το πρώτο γκολ των «οράνιε» στο τουρνουά, ωστόσο, δεν κατάφεραν στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα να ισοφαρίσουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις