«Πράσινο» για την αποφυλάκιση του Αχ. Μπέου

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 12:41

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών., ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου για την αποφυλάκισή του οφείλει να καταβάλει έως τις 21 Ιουνίου χρηματική εγγύηση ύψους 300.000 ευρώ.

A- A A+

«Πράσινο φως» για την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των «στημένων», άναψε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών.

Οι εφέτες κρίνουν ότι μπορεί να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση με την επιβολή περιοριστικών όρων. Σύμφωνα με το βούλευμα, ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου για την αποφυλάκισή του οφείλει να καταβάλει έως τις 21 Ιουνίου χρηματική εγγύηση ύψους 300.000 ευρώ. Αν έως την καταληκτική ημερομηνία δεν έχει παραδώσει τα χρήματα, στις 22 Ιουνίου θα πρέπει να εκδοθεί διάταξη για τη συνέχιση της προφυλάκισής του.

Επιπλέον, στον Αχιλλέα Μπέο επιβάλλεται ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση εμφάνισης κάθε 1η, 10η και 20η του μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Το βούλευμα του απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε ενασχόλησή του με δραστηριότητες που αφορούν αθλητικά θέματα.

Σε αντίθεση με την απόφαση που οδηγεί στην αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου, οι εφέτες διέταξαν τη συνέχιση για ακόμη ένα εξάμηνο της προφυλάκισης των Βασίλη Καρακούλια και Γιώργου Τσακογιάννη, επίσης εμπλεκόμενων στην υπόθεση των «στημένων».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις