Euro 2012: Δεν φανέρωσε ακόμη τα πλάνα του ο Σάντος

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 21:13

A- A A+

Οι διεθνείς οι οποίοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με την Τσεχία ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα, καθώς οι απαιτήσεις του αγώνα με τη Ρωσία είναι αυξημένες και ένα από τα προαπαιτούμενά του είναι η «φρεσκάδα».

Το γκρουπ των Κυριάκου Παπαδόπουλου, Κατσουράνη, Μανιάτη, Σαλπιγγίδη, Χολέμπας, Καραγκούνη, Φορτούνη και Τοροσίδη έκανε μόνο ζέσταμα και στη συνέχεια οι παίκτες που το αποτελούσαν έπαιξαν μεταξύ τους «κορόιδο». Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας, κυκλοφορίας και δούλεψαν στο τελείωμα των φάσεων, ενώ έπαιξαν οικογενειακό διπλό σε περιορισμένο χώρο.

Αναφορικά με το αγωνιστικό πλάνο του Φερνάντο Σάντος, αν και ο Πορτογάλος ακόμη δεν έχει δείξει τίποτα, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές συγκριτικά με τις ενδεκάδες που αγωνίστηκαν εναντίον της Πολωνίας και της Τσεχίας.

Ενδεχόμενη συμμετοχή του Χολέμπας και στον τρίτο αγώνα ως βασικού, τουλάχιστον ως αριστερού μπακ, θα αποτελούσε πολύ μεγάλη έκπληξη. Τη θέση θα καλύψει, κατά πάσα πιθανότητα, ο Γιώργος Τζαβέλας, κάποια ή κάποιες αλλαγές ίσως υπάρξουν και στη μεσαία γραμμή της εθνικής, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Φάνης Γκέκας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις