EURO 2012: Ισπανία για...τίτλο, αποκλείστηκε η Ιρλανδία

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 23:34

A- A A+

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι «φούριας ρόχας» την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Η ισοπαλία με την Ιταλία στην πρεμιέρα (1-1) φαίνεται πως...αγρίεψε την ομάδα του Ντελ Μπόσκε, η οποία μπήκε δυνατά στο ματς με σκοπό να το «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το συγκρότημα του Τζιοβάνι Τραπατόνι αποχαιρέτησε και μαθηματικά τη διοργάνωση (δεύτερη ήττα μετά την Κροατία) και το ματς με την Ιταλία που ακολουθεί είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι Ιρλανδοί δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν σε καμία στιγμή του ματς την αντίπαλό τους και παραδόθηκαν φυσιολογικά...

Ο Φερνάντο Τόρες με δύο γκολ (4΄, 70΄) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ισπανίας, που με τη σημερινή της εμφάνιση έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι και σ΄ αυτό του τουρνουά είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή του.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Νταβίντ Σίλβα με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, ενώ στο τελευταίο 10λεπτο, ο Σεσκ Φάμπρεγας λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (αντικατέστησε τον Τόρες στο 74΄) πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (4-0) με εξαιρετικό σουτ από πλάγια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις