Euro 2012: Προσοχή στην άμυνα και συγκέντρωση ζητάει ο Σαμαράς

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 15:27

A- A A+

«Όλη ομάδα, όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτόν τον αγώνα. Έχουμε τις πιθανότητές μας να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα κάνουμε τα πάντα για να τις διεκδικήσουμε. Στους μεγάλους αγώνες έχουμε δείξει χαρακτήρα και είναι πολλοί αυτοί τα τελευταία χρόνια», είπε ο Σαμαράς μετά τη σημερινή, τελευταία προπόνηση της εθνικής, ενώ επισήμανε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια παραμένει εξαιρετικό: «Η αυτοπεποίθηση είναι πάντα ίδια και το κλίμα εξαιρετικό. Η πίστη προς τους εαυτούς μας και την ομάδα παραμένει εξαιρετική. Το καλό κλίμα βοηθάει στα αποτελέσματα».

Σύμφωνα με τον διεθνή επιθετικό, οι τομείς στους οποίους θα πρέπει να εστιάσει η εθνική ομάδα είναι η συγκέντρωση και ο περιορισμός των λαθών: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε καλά αυτό που ξέρουμε. Να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, να κρατήσουμε το μηδέν και από εκεί και ύστερα, με οργανωμένες επιθέσεις να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ».

Σε καμία περίπτωση, όμως, ο Σαμαράς δεν παραγνωρίζει το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, καθώς όπως υπογράμμισε «είναι πολύ δύσκολο ματς. Οι Ρώσοι έχουν ποιότητα σε πολύ υψηλό επίπεδο, όμως κι εμείς είμαστε καλή ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις