ΣΕΤΕ: Ο λαός δικαιούται να αποκτήσει αποτελεσματική κυβέρνηση

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 11:04

Ο ελληνικός λαός δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει αποτελεσματική κυβέρνηση που θα προχωρήσει αταλάντευτα στις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης.

A- A A+

Ο ελληνικός λαός δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει αποτελεσματική κυβέρνηση που θα προχωρήσει αταλάντευτα στις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης στο σχόλιό του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως ο τουρισμός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Ο λαός δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση αντάξια του τιτάνιου έργου που έχει μπροστά της η χώρα, κυβέρνηση συνεργασίας με ό,τι καλύτερο διαθέτουν όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα πλαισιωμένη από ικανούς τεχνοκράτες, τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Ανδρεάδης, «κυβέρνηση που», όπως επισημαίνει, «έχει πλέον καθαρή λαϊκή εντολή να προχωρήσει με αποφασιστικά βήματα στον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας από "σοβιετικού τύπου" σε σύγχρονη ευρωπαϊκή» και η οποία «θα επαναδιαπραγματευθεί με τον καλύτερο τρόπο, με βάση τα ραγδαία μεταβαλλόμενα δεδομένα, την επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής, αλλά και την ενίσχυση των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας».

Ο τουρισμός, διαμηνύει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, θα είναι πρωταγωνιστής στην προσπάθεια αυτή. «Θα βοηθήσει αποφασιστικά στην εκκίνηση της ανάπτυξης προσθέτοντας 3 μονάδες στο ΑΕΠ της χώρας και πολλές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας με ορίζοντα την επόμενη διετία. Τα αναγκαία μέτρα είναι γνωστά και συμφωνημένα στην μεγάλη τους πλειοψηφία. Οι 760.000 οικογένειες του τουριστικού κόσμου της χώρας σήμερα ελπίζουν ξανά. Οι νεοεκλεγμένες πολιτικές δυνάμεις δεν πρέπει να τους απογοητεύσουν.»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή