«Η νέα κυβέρνηση πρέπει να κάνει φυγή προς τα εμπρός»

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 21:55
UPD:22:03

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να κάνει φυγή προς τα εμπρός εάν θέλει να πετύχει, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα FrankfurterAllegemeine Zeitung σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

A- A A+

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να κάνει φυγή προς τα εμπρός εάν θέλει να πετύχει, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allegemeine Zeitung σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, υπάρχει σχόλιο του Μίχαελ Μάρτενς με τίτλο «ακόμη κανένα grexit» αν και υπογραμμίζεται ότι ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ δεν έχει περάσει. Μάλιστα σημειώνεται ότι σε όλα τα σενάρια περιγράφεται ως μια πολύ πιθανή διαδικασία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι απαραίτητη η εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος ενώ αναφέρεται ότι και οι τρεις εταίροι της νέας κυβέρνησης θέλουν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Αν και ο αρθρογράφος παραδέχεται ότι υπάρχει ανάγκη αναπροσαρμογής ωστόσο σημειώνει ότι εκφράζονται φόβοι πως η Αθήνα μπερδεύει την λέξη αναδιαπραγμάτευση με τον τερματισμό των μεταρρυθμίσεων.

Πηγή: Deutsche Welle

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή