Euro 2012: Οι πιθανές ενδεκάδες του αγώνα Γερμανία-Ελλάδα

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 19:51

Ο Φερνάντο Σάντος θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το Νίνη δεξιά και να τοποθετήσει τον Σαλπιγγίδη σέντερ φορ.

A- A A+

Ο 52χρονος τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκουράσει τον Μάριο Γκόμεζ, στέλνοντας τον Μίροσλαβ Κλόζε στην αρχική ενδεκάδα. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται να υπάρξει διαφοροποίηση, άρα τερματοφύλακας θα είναι ο Νόιερ, δεξί μπακ ο Μπόατενγκ, αριστερό ο Λαμ και στόπερ οι Χούμελς (δεξί) και Μπανστούμπερ (αριστερό). Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Σβάινσταϊγκερ (δεξιά), Κεντίρα (αριστερά), δεξιός ακραίος ο Μίλερ, κεντρικός ο Οζίλ και αριστερός ο Ποντόλσκι.

Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Σάντος «ψάχνεται» για μια αλλαγή στην επίθεση αλλά υπολογίζει και το ρίσκο. Ο Πορτογάλος προπονητής θα ήθελε να χρησιμοποιήσει το Νίνη δεξιά και να τοποθετήσει τον Σαλπιγγίδη σέντερ φορ. Η αμυντική συνεισφορά του νεαρού μεσοεπιθετικού, όμως, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε.

Συμπέρασμα; Με τον Λαμ να επιτίθεται διαρκώς από την αριστερή πλευρά, ο Τοροσίδης κινδυνεύει να εκτεθεί αν τον βάζουν «στη μέση» ο Ποντόλσκι με τον αμυντικό της Μπάγερν. Οι υπόλοιπες θέσεις, πάντως, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος θα παίξουν στην άμυνα, Μάκος, Μανιάτης, Κατσουράνης θα είναι τα χαφ και Σαμαράς, Σαλπιγγίδης οι δύο από τους τρεις της επίθεσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις