Παναθηναϊκός: Παράταση στη διαδικασία της ΑΜΚ

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 20:05

A- A A+

Στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του συμβουλίου οι διοικούντες αποφάσισαν να παραταθεί μέχρι τον Αύγουστο η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι οι διαδικασίες της ΑΜΚ είναι σε εξέλιξη και κάθε σοβαρός ενδιαφερόμενος επίδοξος επενδυτής μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν καταθέτοντας χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ. Ως προς την από 18 Ιουνίου επιστολή της κυρίας Μιχοπούλου που συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το ύφος της κρίνεται απαράδεκτο και δεν χρήζει καν απάντησης» αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε και με την οποία η διοίκηση «πετάει το μπαλάκι» στους επίδοξους αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων», Δημήτρης Γόντικας, μίλησε στους δημοσιογράφους για τα όσα συζητήθηκαν στη διάρκεια του δ.σ. Σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης είπε πως «...ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Απλώς θα είναι υπό παρακολούθηση από την UEFA. Θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες».

Απέφυγε να μπιε σε λεπτομέρειες για την ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας ότι «ο κύριος Φερέιρα έχει υποβάλλει τις εισηγήσεις του και θα δούμε τι θα γίνει», ενώ ξεκαθάρισε πως το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών «έχει προχωρήσει αρκετά και σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει η ΕΕΑ».

Για τις «τρύπες» που πρέπει να κλείσει η ομάδα μέχρι τα τέλη Ιουνίου επισήμανε: «Πρώτα από όλα είναι δική σας εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 3.5 εκατομμύρια. Εμείς δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο. Έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Θα θέλαμε να είναι όλα τα θέματα λυμένα μέχρι τις 2 Ιουνίου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις