Πρόγνωση καιροού

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα και μόνον τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 13 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 29 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνον το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα πελάγη πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα προβλέπεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή