Formula 1: Εκφράζει αμφιβολίες για το Νιου Τζέρσει ο Εκλεστοουν

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 16:56

A- A A+

Στο περιθώριο του GP στην Βαλένθια ο 81χρονος Βρετανός αμφισβήτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, την πιθανότητα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα στις ΗΠΑ, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Αρχικά είχε δηλώσει πως δεν θα γίνει ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εάν μπορούν να το έχουν ολοκληρώσει και να μας το επιβεβαιώσουν, τότε θα γίνει σίγουρα και θα βρίσκεται στο πρόγραμμα».

Από την άλλη πλευρά, οι διοργανωτές του Αμερικανικού αγώνα και ειδικότερα ο πρόεδρος του GP, Τόμ Κότερ, θορυβημένοι από τον σκεπτικισμό του Εκλεστοουν, διατείνονται ότι οι εργασίες έχουν ξεπεράσει το χρονοδιάγραμμα και βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από αυτό.

Μετά ωστόσο από το Καναδικό GP οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Ντέιβιντ Κούλθαρντ είχαν μεταβεί στο Νιου Τζέρσεϊ για μία διαφημιστική εκδήλωση με σκοπό να δοκιμάσουν κάποιες από τις στροφές που αναμένεται να υπάρχουν στη σχεδίαση του σιρκουΐ. Και οι δύο ωστόσο έμοιαζαν να συμμερίζονται την άποψη του Μπέρνι Εκλεστοουν.

«Το σιρκουΐ απέχει πολύ από το να είναι έτοιμο», παραδέχθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, προσθέτοντας παράλληλα, ότι αναμένεται να είναι συναρπαστικό.

Ο πρώην οδηγός F1, Ντέιβιντ Κούλθαρντ επέμεινε στις εργασίες που χρειάζεται να γίνουν και το χρόνο που απομένει. «Νομίζουν ότι βρίσκονται πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Μιλούν για δώδεκα μήνες από τώρα, αλλά χρειάζεται να γίνει πολύ δουλειά – ο δρόμος έχει μία κλίση στη μέση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις