Συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 07:11
UPD:07:27

Τις προθέσεις του για την ανασύσταση της παράταξης αναμένεται να γνωστοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της KO του κόμματος στη Βουλή

A- A A+

Τις προθέσεις του για την ανασύσταση της παράταξης αναμένεται να γνωστοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στη Βουλή, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ θα μετατεθεί λόγω της διεξαγωγής δύο διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων, οι οποίες δεν έδωσαν τη δυνατότητα στη νέα ηγεσία να κάνει καμιά σχετική προετοιμασία. Έτσι, το συνέδριο ανασύστασης, η διεξαγωγή του οποίου είχε προαναγγελθεί και για συμβολικούς λόγους, για τις 3 Σεπτέμβρη, θα μετατεθεί κατά δύο, περίπου, μήνες.

Η Κ.Ο. θα κληθεί επίσης να εκλέξει και το προεδρείο της, ενώ ο πρόεδρος του Κινήματος δεν αποκλείεται να παρουσιάσει και τα στελέχη, τα οποία θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Μεταξύ των ονομάτων που συζητούνται είναι αυτά των κ.κ. Σκανδαλίδη, Κουκουλόπουλου, Σαχινίδη και Μανιάτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή