ΠΑΣ Γιάννινα: Στόχος της νέας σεζόν η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 17:37
A- A A+

Ο κ. Χριστοβασίλης έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού τεχνικού, κατά την παρουσίασή του. «Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την ομάδα στις δύο αγωνιστικές με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ μας ικανοποίησε απόλυτα. Είναι φιλόδοξος, εργατικός και ακούμε απ΄ όλη την Ελλάδα τα καλύτερα γι΄ αυτόν. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, χωρίς να αρνούμαστε βέβαια και το κάτι παραπάνω», υπογράμμισε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Χριστόπουλος εστίασε στις δυσκολίες που δημιουργεί ο μεταγραφικός περιορισμός του ΠΑΣ, εξαιτίας της μη αδειοδότησής του: «Έχουμε ντεζαβαντάζ με την έλλειψη περισσότερων έμπειρων παικτών, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές μεταγραφές. Δεν είναι ισορροπημένο το ρόστερ σε όλες τις θέσεις».

Ως προς τους στόχους «υπάρχει ένα τρίπτυχο. Πρώτον η οικονομική εξυγίανση, η αξιοπιστία και η βιωσιμότητα. Δεύτερον η παραμονή στην κατηγορία και τρίτον το αναπτυξιακό τμήμα. Έχουμε μια καλή μαγιά 10-11 έμπειρων ποδοσφαιριστών, θα στηρίξουμε εκεί την ομάδα και τα νέα παιδιά θα πρέπει να ανταποκριθούν άμεσα. Θα είναι βίαιη η ένταξή τους και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας. Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας θα είναι πειθαρχία, αγωνιστικότητα, μυαλό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις