Πανιώνιος: Παρουσιάστηκε επίσημα ο Ελευθερόπουλος

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 20:14

Η ΠΑΕ Πανιώνιος παρουσίασε σήμερα επισήμως το νέο τεχνικό της «κυανέρυθρης» ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

A- A A+

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας δήλωσε «έτοιμος» για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, υπογραμμίζοντας ότι θα στηρίξει τη δουλειά του στο ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών.

«Στις ημέρες μας να το βρεις αυτό που θέλεις είναι δύσκολο, αλλά να δημιουργήσεις όχι και τόσο. Θέλω να φτιάξω καλά αποδυτήρια, καλή διάθεση πριν και μετά την προπόνηση και 90 λεπτά συγκέντρωση», δήλωσε ο Ελευθερόπουλος και συνέχισε: «Ο Δώνης είπε όποιος δεν αντέχει να φύγει, φανταστείτε τι πρέπει να πω εγώ. Πιστεύω στην πειθαρχία γιατί από εκεί προέρχεται η ελευθερία του ανθρώπου».

Όσο για τη φιλοσοφία που θα προσπαθήσει να εμφυσήσει στους ποδοσφαριστές του; «Η φιλοσοφία μου είναι η επιθετική άμυνα, όχι ποδόσφαιρο σαν της Τσέλσι. Δημιουργία, ευκαιρίες, ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο... Το σύστημα στο οποίο προσανατολίζομαι θα είναι το 4-2-3-1. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω, να δει τα δικά του παιδιά. Τα παιδιά θα ματώσουν μέσα στο γήπεδο. Θέλω να αποφύγουμε το άγχος της σωτηρίας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Βασίλης Τσάβαλος, δήλωσε: «Είμαστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να ρισκάρουμε σε όλα τα επίπεδα και θα το κάνουμε. Επιλέξαμε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Δημήτρη Τερεζόπουλο. Τους πιστεύουμε. Ο Τερεζόπουλος έχει ασχοληθεί με τις μικρές κατηγορίες. Ο Ελευθερόπουλος, με την εμπειρία που έχει από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα είναι επωφελής για το σύλλογό μας».

Εν τω μεταξύ, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ακόμη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνωστοποίησε τη διεξαγωγή δύο φιλικών, στις 25 Ιουλίου με την Κόρινθο και στις 29 Ιουλίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις