Κέρκυρα: Παρουσιάστηκε επισήμως ο Μάντζιος

Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 20:09

«Προτεραιότητά μας είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και τα παιδιά των ομάδων U20 και U17 του ΑΟ Κέρκυρα» δήλωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ακης Μάντζιος.

A- A A+

«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, ίσως η πιο δύσκολη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να μην κρυβόμαστε πίσω απ΄ το δάχτυλό μας. Το να δουλέψεις με νέα παιδιά, χωρίς εμπειρίες, απαιτεί και χρόνο και, πιθανόν, κόστος, γιατί η απειρία πληρώνεται», υπογράμμισε ο κ. Μάντζιος.

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε ότι η ομάδα θα στηριχτεί στους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής: «Προτεραιότητά μας είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και τα παιδιά των ομάδων U20 και U17 του ΑΟ Κέρκυρα. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ για να τους βγάλουμε το πάθος και την όποια προσωπικότητα έχει ο καθένας. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να "βγάλουμε" παιδιά απ΄ το νησί».

Ο κ. Μάντζιος αποκάλυψε ότι «έχει ήδη κλείσει ο Κοντοδήμος, είμαστε κοντά σε συμφωνία με τον Ιωάννου και, για τον τρίτο παίκτη, στόχο μας έχουμε την απόκτηση ενός επιτελικού χαφ. Το αργότερο μέχρι Πέμπτη ή Παρασκευή, το θέμα θα έχει τελειώσει».

Στην ερώτηση για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι στο ρόστερ της Κέρκυρας τη νέα περίοδο, απάντησε: «Θα έχουμε τους δύο τερματοφύλακες, τον Αναστασόπουλο και τον Χάμπερ. Ακόμη, τον Μπουκουβάλα, τον Κοντοδήμο, τον Βενέτη, τον Ζιάμπαρη και, θεωρώ, και τον Μαϊστόροβιτς. Επιπλέον, μαζί μας θα είναι και ο Χαμπλ με τον Ηλιάδη, αλλά και ο Καραλής, ενώ βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τον Ιωάννου, προκειμένου το δικό του θέμα να τελειώσει θετικά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις