Αμφίβολος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στάριτζ, πάσχει από μηνιγγίτιδα

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 19:44

Ο προπονητής της Τσέλσι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ο Ντάνιελ Στάριτζ (φωτογραφία) προσβλήθηκε από ιογενή μηνιγγίτιδα, ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορέσει να αναρρώσει ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

A- A A+

Ο 22χρονος επιθετικός αισθάνθηκε αδιαθεσία το προηγούμενο σαββατοκύριακο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από μια ήπια μορφή της νόσου.

«Ο Ντάνιελ έχει ιογενή μηνιγγίτιδα, αλλά του μίλησα και τώρα αισθάνεται καλύτερα», είπε ο Ντι Ματέο και συμπλήρωσε: «Θα παρακολουθήσουμε την κατάστασή του και ελπίζουμε ότι θα γίνει καλά το συντομότερο δυνατό και θα μπορέσει να ενταχθεί στην Ολυμπιακή Ομάδα. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά αισιοδοξώ ότι θα αναρρώσει (έγκαιρα)».

Η Ολυμπιακή ομάδα της Βρετανίας πρόκειται να συγκεντρωθεί το επόμενο σαββατοκύριακο στο Λάφμπορο και ο Στούαρτ Πιρς μπορεί να επιλέξει αντικαταστάτη μέχρι τις 25 Ιουλίου, αν ο Στάριτζ μείνει τελικά εκτός αποστολής.

Μεταξύ των παικτών που βρίσκονται στη λίστα αναμονής για να κληθούν στην Ολυμπιακή ομάδα, εάν παραστεί ανάγκη, είναι ο Σκοτσέζος επιθετικός της Χάντερσφιλντ, Τζόρνταν Ρόουντς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις