Πινγκ πονγκ: Από το β΄ γύρο θα ξεκινήσουν Κρεάνγκα, Γκιώνης στο Λονδίνο

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 20:06

Από τον 2ο γύρο του απλού θα αρχίσουν οι Καλλίνικος Κρεάνγκα και Παναγιώτης Γκιώνης την προσπάθειά τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η παγκόσμια ομοσπονδία πινγκ πονγκ εξέδωσε σήμερα τον πίνακα αξιολόγησης του Ιουλίου, που είναι ο τελευταίος πριν από τη διοργάνωση του Λονδίνου και θα ληφθεί υπ΄ όψη για την κλήρωση. Ο Γκιώνης «αναρριχήθηκε» στο νούμερο 38 από το 45 του περασμένου μήνα, ο Κρεάνγκα έπεσε στο 67 από το 66 κι αυτό σημαίνει ότι αμφότεροι υπολογίζονται στις θέσεις 17-32 μεταξύ όλων των αθλητών, που πρόκειται να πάρουν μέρος στο αγώνισμα.

Το Ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Η κλήρωση θα λάβει χώρα στην αγγλική πρωτεύουσα τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα, με προτεινόμενη ημερομηνία την 25η Ιουλίου.

Οι πρώτοι 16 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες της παγκόσμιας κατάταξης θα μπουν απευθείας στον 3ο γύρο του αγωνίσματος και οι επόμενοι 16 (αθλητές δηλαδή, που βάσει του ranking list υπολογίζονται στις θέσεις 17-32) θα βρεθούν στον 2ο γύρο του ταμπλό. Όσοι είναι από το νούμερο 33 και κάτω, μέχρι το συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων, θα συμμετάσχουν στον 1ο γύρο ή στον νοκ άουτ προκριματικό του αγωνίσματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις