Αρης: Παρουσιάστηκε ο Κατσαβάκης

Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2012 18:36

A- A A+

«Πρέπει να παραμερίσουμε το εγώ και να δουλέψουμε με τη φιλοσοφία του εμείς. Εχω δύναμη, τόλμη και εμπειρία για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Θα χρειαστεί προσοχή στο να επιλέξουμε, με βάση τον περιορισμό που έχουμε, τις μεταγραφές μας», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικό.

Για τις κινήσεις που θα γίνουν πρόσθεσε ότι «θέλει πολύ ψάξιμο και γρήγορες ενέργειες, προκειμένου να καλύψουμε το έδαφος που έχει χαθεί. Υπάρχει "γύμνια", κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, στους παίκτες κάτω των 24 ετών».

Σε προσωπικό επίπεδο «ίσως αυτή να είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου», είπε ο έμπειρος προπονητής, προσθέτοντας όμως ότι «με υπομονή, ώριμη σκέψη και εφόσον μου δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος, πιστεύω ότι θα πετύχω. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε. Η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα και εδώ ακριβώς θα είναι που θα χρειαστεί τη συμπαράσταση από τους υποστηρικτές της».

Ο κ. Κατσαβάκης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ανακοινώνοντας ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα: «Ελπίζω ως τότε να προσθέσουμε καινούργια παιδιά στο ρόστερ. Από τις 23 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί το δεύτερο κομμάτι της δουλειάς μας έξω, με φιλικά παιχνίδια τα οποία είναι συμφωνημένα από πέρυσι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις