Ολυμπιακός: Μετά την προετοιμασία οι αποφάσεις του Ζαρντίμ

Κυριακή, 08 Ιουλίου 2012 15:34
A- A A+

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία της πειραϊκής ομάδας στην Αυστρία, μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, που ήταν η τρίτη από την ημέρα άφιξης στην Αυστρία.

«Αυτές οι τρεις πρώτες ήμερες ήταν σημαντικές για να βρούμε την συμπεριφορά της ομάδας στην προπόνηση και το γήπεδο. Είναι σημαντικό να γνωριστούμε όλοι καλά γιατί στο μέλλον θα δουλέψουμε καλύτερα έτσι», υπογράμμισε ο Ζαρντίμ και συνέχισε: «Σε αυτό το πρώτο στάδιο είναι σημαντικό να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση και η τεχνική τους. Και είναι σημαντικά τα δύο πρώτα φιλικά για να έχω μία καλύτερη εικόνα από τους παίκτες και την ομάδα. Και στο τέλος θα δούμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Δηλώσεις Λ. Ζαρντίμ

Δηλώσεις Λ. Ζαρντίμ

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας θέλησε, επίσης, να «τονώσει» το ηθικό των ποδοσφαιριστών του εν όψει της συνέχειας, αφού η προετοιμασία είναι απαιτητική και επίπονη: «Θέλω να αφήσω ένα μήνυμα για τους παίκτες γιατί είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουν τώρα για να καταλάβουν τη μεθοδολογία της προπόνησης που έχω εγώ. Μέχρι στιγμής κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις