Μπάσκετ: Απάντηση του Βουγιούκα στο Ζούρο

Κυριακή, 08 Ιουλίου 2012 20:26

A- A A+

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της εθνικής είχε δηλώσει χθες ότι έλαβε αυτή την απόφαση επειδή «... στο πιο σημαντικό φιλικό που θα τον δοκιμάζαμε, εναντίον της Ρωσίας, είπε (σ.σ. ο Βουγιούκας) ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ ούτε ο γιατρός ούτε ο φυσιοθεραπευτής διαπίστωναν πρόβλημα».

Ο Βουγιούκας απάντησε σήμερα στον Ηλία Ζούρο μέσω ανάρτησης στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις «προκλητικές» και «λανθασμένες». Αναλυτικά η ανάρτηση του αθλητή:

«Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα τις χθεσινές δηλώσεις του προπονητή Ζούρου. Πρώτη φορά στη καριέρα μου διακρίνω πως υπάρχει προσπάθεια να μειώσουν την προσωπικότητα και την ακεραιότητά μου. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως οι δηλώσεις που γίνανε χτες ήταν προκλητικές και λανθασμένες. Θέλω να πιστεύω πως οι δηλώσεις του έχουν παρερμηνευτεί και δεν ειπώθηκαν ποτέ όπως γράφτηκαν. Ήθελα να βρίσκομαι με την υπόλοιπη αποστολή στην Βενεζουέλα για να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ αυτή η ευκαιρία. Ευελπιστώ πως μελλοντικά θα είμαι ξανά σε θέση να φορέσω με τιμή τη γαλανόλευκη φανέλα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις