Στην κορυφή του Box Office σκαρφάλωσε ο Spider Man

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 14:15

A- A A+

Η νέα ταινία του ανθρώπου - αράχνη, «The Amazing Spider - Man», αποδεικνύεται πραγματική εισπρακτική υπερδύναμη, καθώς σκαρφάλωσε - από τις πρώτες μέρες προβολής της- στην κορυφή του Box Office.

Ο Spider-Man, με τον Βρετανό ηθοποιό Αντριου Γκάρφιλντ («The Social Network») στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έφερε έσοδα 65 εκατομμυρίων δολαρίων, ανεβάζοντας τη συνολική απόδοση από την ημέρα που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 140 εκατομμύρια δολάρια. Ο Πίτερ Πάρκερ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ξεκινώντας τις περιπέτειές του από την αρχή, με τον 29άχρονο Γκάρφιλντ να διαδέχεται τον Τόμπι Μαγκουάιρ και τον Σαμ Ράιμι να παραδίδει τη σκηνοθετική σκυτάλη στον Μαρκ Γουέμπ, δημιουργό του indie hit «(500) Μέρες με τη Σάμερ».

Ο Spider-Man, με τον Βρετανό ηθοποιό Αντριου Γκάρφιλντ («The Social Network») στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έφερε έσοδα 65 εκατομμυρίων δολαρίων, ανεβάζοντας τη συνολική απόδοση από την ημέρα που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 140 εκατομμύρια δολάρια.

Η υπόθεση της ταινίας ακολουθεί τη μεταμόρφωση του δειλού, ορφανού εφήβου σε τιμωρό του εγκλήματος μετά το τσίμπημα μιας μεταλλαγμένης αράχνης και το φλερτ με την όμορφη συμμαθήτριά του (Έμα Στόουν), προσθέτοντας τον ύποπτο ρόλο του Δόκτορα Κόνορς (τον υποδύεται ο Ουαλός Ρις Ιφανς), ο οποίος μετατρέπεται σε γιγάντια σαύρα που φέρει το παρατσούκλι «Lizard».

Στη δεύτερη θέση του Box Office βρίσκεται η σαρκαστική κωμωδία «Teddy bear», καθώς τη δεύτερη εβδομάδα προβολής της, έφτασε έσοδα 32,6 εκατομμυρίων δολαρίων, ξεπερνώντας την περιπέτεια «Brave» που στην τρίτη εβδομάδα προβολής έχει συνολικά έσοδα 20,2 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί το νέο θρίλερ του Όλιβερ Στόουν, «Savages», με 16,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η ταινία «Magic Mike», με θέμα τη ζωή ενός στρίπερ, και 15,6 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Προτεινόμενα για εσάς