Ν. Ανδρουλάκης: Από μηδενική βάση η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ

Οργανωτική ανασύνταξη εκ βάθρων με ορίζοντα το Σεπτέμβριο
Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 16:09

«Όποιος θέλει θα επανεγγράφεται στις τοπικές οργανώσεις, είτε σε συγκεκριμένα τηλέφωνα, είτε με SMS, ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, και θα οδηγηθούμε τον Σεπτέμβρη σε διαδικασίες οι οποίες θα γίνουν και σε περιφερειακό και σε κεντρικό επίπεδο», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

A- A A+

Για ανασύνταξη του συνόλου του κομματικού σώματος του ΠΑΣΟΚ από το μηδέν και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM.

Το μέλος του απερχόμενου Πολιτικού Συμβουλίου (που έχει διαλυθεί με απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου) σημείωσε πως η ιστοσελίδα anasistasipasok.gr θα γίνει κόμβος για έναν ενεργό διάλογο πάνω σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Παράλληλα, τόνισε ότι σύντομα θα τεθεί και το θέμα της οργανωτικής φόρμουλας για τη νεολαία του Κινήματος.

«Όποιος θέλει θα επανεγγράφεται στις τοπικές οργανώσεις, είτε σε συγκεκριμένα τηλέφωνα, είτε με SMS, ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, και θα οδηγηθούμε τον Σεπτέμβρη σε διαδικασίες οι οποίες θα γίνουν και σε περιφερειακό και σε κεντρικό επίπεδο», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι ο διάλογος θα συμβάλλει σε αλλαγή κουλτούρας και σε ένα νέο κομματικό λόγο, εγγύτερο στα σημερινά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε νέα πρόσωπα για να στελεχώσουμε την παράταξη. Είναι μια μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε γιατί οι ιδέες της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας είναι επίκαιρες και θεωρούμε ότι μπορεί να τις εκφράσει το ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε το στέλεχος του Κινήματος.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για όσους, εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, ζητούν την υπέρβασή του ως κομματικού σχηματισμού. «Όσοι ονειρεύτηκαν το θάνατο του ΠΑΣΟΚ, για να γίνει λίπασμα, ίσως πήραν ηχηρό μήνυμα την Παρασκευή, γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι οι παρατάξεις, τα κόμματα δεν γίνονται αν μαζευτούν πέντε φίλοι να γράψουν ένα κείμενο», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή