Με Σουάρες και Καβάνι στο Λονδίνο η Ουρουγουάη

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012 18:31

Ο Λουίς Σουάρες συμπεριλήφθηκε στη 18μελή αποστολή που ανακοινώθηκε σήμερα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης (AUF).

A- A A+

Οι Λουίς Σουάρες και Έντινσον Καβάνι θα ηγηθούν της προσπάθειας της «σελέστε» για διάκριση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στη 18μελή αποστολή που ανακοινώθηκε σήμερα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης (AUF). Οι 25χρονοι Σουάρες, Καβάνι και ο 29χρονος Εγκίντιο Αρεβάλο Ρίος, άπαντες μέλη της εθνικής Ουρουγουάης που έφτασε στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2010, είναι οι τρεις παίκτες άνω των 23 ετών που είχαν δικαίωμα συμμετοχής και τελικά επελέγησαν για την Ολυμπιακή ομάδα της λατινοαμερικάνικης χώρας.

Να σημειωθεί ότι η Ουρουγουάη επιστρέφει σε Ολυμπιακό τουρνουά για πρώτη φορά μετά τα δύο συνεχή χρυσά μετάλλια που είχε κατακτήσει στους Αγώνες του 1924 και 1928. Στο Λονδίνο θα συμμετάσχει στον Α΄ όμιλο, μαζί με την «οικοδέσποινα» Βρετανία, τη Σενεγάλη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μάρτιν Καμπάνα (Σέρο Λάργκο), Λεάντρο Γκέλπι (Πενιαρόλ).

Αμυντικοί: Σεμπάστιαν Κοάτες (Λίβερπουλ), Ντιέγκο Πολέντα (Τζένοα), Ραμόν Αρίας (Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ), Αλέξις Ρολίν (Νασιονάλ), Εμιλιάνο Αλμπίν (Πενιαρόλ), Ματίας Αγκουϊρεγκαράι (Παλέρμο).

Μέσοι: Εγκίντιο Αρεβάλο Ρίος (Τιχουάνα), Μαξιμιλιάνο Καλσάντα (Νασιονάλ), Ντιέγκο Ροντρίγκες (Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ), Γκαστόν Ραμίρες (Μπολόνια), Νίκολας Λοδέιρο (Αγιαξ), Τζόναθαν Ουρεταβισκάγια (Γκιμαράες).

Επιθετικοί: Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ), Εντινσον Καβάνι (Νάπολι), Αμπελ Ερνάντες (Παλέρμο), Ταμπάρε Βιουντές (Νασιονάλ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις