Δράση: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να χάσει ούτε μια μέρα

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 13:19
A- A A+

Την άμεση προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, ιδίως στα θέματα απλοποίησης της φορολογίας και απελευθέρωσης της αγοράς ζητεί η Δράση, σε ανακοίνωσή της αναφορικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Η Δράση επικροτεί την «σθεναρή», όπως τη χαρακτηρίζει, στάση του Πρωθυπουργού στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, αλλά και την «ξεκάθαρη θέση του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος σταμάτησε την εκτός πραγματικότητας και επικίνδυνη συζήτηση για επαναδιαπραγμάτευση πριν καν ξεκινήσουμε την ουσιαστική εφαρμογή της συμφωνίας με τους εταίρους μας».

Εκφράζει ωστόσο την ανησυχία της για την «απουσία συγκεκριμένων προτάσεων για την αγορά, τις ετοιμοθάνατες επιχειρήσεις και τις εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους του ιδιωτικού τομέα», ενώ προειδοποιεί ότι η επίτευξη δημοσιονομικών στόχων «απλώς για να συνεχίσουμε να συντηρούμε το τεράστιο κράτος… αποτελεί συνταγή για την βέβαιη καταστροφή».

Η Δράση καλεί την κυβέρνηση να μη χάσει «ούτε μια μέρα», αφού, όπως αναφέρει «οι καθυστερήσεις και οι πολιτικαντισμοί τύπου «ήπιας προσαρμογής», θα φέρουν παντοδύναμους στην εξουσία τους εκφραστές της πιο ανεύθυνης δημαγωγίας και θα μας αποκόψουν από την Ευρώπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή