ΠΑΟΚ: «Φιλική» ήττα από την Οτελούλ Γκαλάτι

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012 21:01
A- A A+

Ο αντίπαλος του «Δικέφαλου» ήταν σαφώς πιο έτοιμος, αφού απόψε έπαιξε τον τέταρτο φιλικό του σε αντίθεση με τη μακεδονική ομάδα που ξεκινά τώρα τις δοκιμές.

Στο 31΄ η Οτελούλ κέρδισε φάουλ κοντά στην περιοχή και μετά από αδράνεια της άμυνας ο Πένα πλάσαρε τον Κρέσιτς για να γράψει το (τελικό) 1-0. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, που έκανε πολλές αλλαγές στην επανάληψη, έμεινε ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια, αν ληφθεί υπόψη ότι δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς Μαλεζά, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη αλλά και τον Μπανγκουρά, που τις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ελληνική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να αναπτύσσεται καλά, έχοντας σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά φανέρωσε και αμυντικές αδυναμίες, όπως στη φάση του γκολ. Ο «Δικέφαλος» έχασε πάντως δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, την πρώτη στο 77ο λεπτό όταν από σέντρα του Κωνσταντινίδη ο Πόποβιτς έπιασε σουτ από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα από σέντρα του Αποστολόπουλου ο Ίλιε παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ.

«Είμαι χαρούμενος, γιατί είδα στο γήπεδο πράγματα που έχουμε πει στις προπονήσεις. Κανένας δεν έχει χαριστεί σε αυτά τα νέα παιδιά. Είναι εδώ με την αξία τους και κάποια από αυτά χτυπάνε θέση στην 11άδα», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις