ΠΑΣΟΚ: Προπαρασκευαστική σύσκεψη εν όψει του «ραντεβού» των τριών

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 12:42

Ευρεία σύσκεψη, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους.

A- A A+

Ευρεία σύσκεψη, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους. Η συζήτηση θα αφορά τη διαμόρφωση των τελικών θέσεων, με τις οποίες θα προσέλθει ο πρόεδρος του Κινήματος στην απογευματινή συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και το Φώτη Κουβέλη.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Μανιάτης, οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι δύο υπεύθυνοι τομεάρχες για την οικονομία Φίλιππος Σαχινίδης και Πάρης Κουκουλόπουλος και η εκπρόσωπος Τύπου Φώφη Γεννηματά.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, αναβάλλονται για αύριο οι ανακοινώσεις για τη σύσταση των κομματικών οργάνων που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, δηλαδή της Πολιτικής και της Οργανωτικής Γραμματείας, οι οποίες θα αναλάβουν την καθοδήγηση του Κινήματος μέχρι το «συντακτικό Συνέδριο», όπως το αποκαλεί ο κ. Βενιζέλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή