"Ως εδώ" με την τρομοκρατία

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2002 17:10
A- A A+

Εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της τρομοκρατίας, αρχίζει από το Σάββατο η ομάδα "Ως εδώ", που έχει δημιουργηθεί απο συγγενείς θυμάτων και θύματα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα.

Αυτό ανακοίνωσαν τα μέλη της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 8 Ιουνίου -που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τελευταία δολοφονία της "17Ν" με θύμα το Βρετανό ταξίαρχο Στίβεν Σόντερς- μέλη της ομάδας θα μοιράζουν αυτοκόλλητα με το σήμα τους στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το ίδιο σήμα θα διανέμεται με τις κυριακάτικες εφημερίδες.

Επίσης, έχουν δημιουργήσει την ιστοσελίδα www.osedo.gr , ενώ τη Δευτέρα θα κυκλοφορήσει e-mail σχετικό με την εκστρατεία που θα μπορεί να τυπωθεί σε αυτοκόλλητες ετικέτες του εμπορίου.

Παράλληλα, η καμπάνια θα περιλαμβάνει μηνύματα μέσω της Cosmote, ενώ η ομάδα καλεί τις τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, κλπ. να προσφέρουν μέρος των πόρων που διαθέτουν για κοινωνικά έργα στη βοήθεια της εκστρατείας, και να αναλάβουν το κόστος παραγωγής αυτοκόλλητων και τη διανομή τους στους φακέλους τους.

Η ομάδα "Ως εδώ" ζήτησε επίσης από το ινστιτούτο "Κωνσταντίνος Καραμανλής" και το Ιδρυμα "Ανδρέας Παπανδρέου" να διοργανώσουν από κοινού ημερίδα με θέμα την τρομοκρατία στην Ελλάδα και να προωθήσουν έναν ανοιχτό διάλογο έξω απο κομματικές και ιδεολογικές γραμμές και πέραν από την αστυνομική διάσταση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή