Γιορτή της καινοτομίας στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 18:03
UPD:18:04

Στο Ignite Athens μέσω μιας κριτικής επιτροπής, μαζί με το ακροατήριο, θα επιλεγεί η πιο βιώσιμη ιδέα και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στις ΗΠΑ και συμμετάσχει στο Global Ignite Week.

A- A A+

Στις 20 Σεπτεμβρίου φτάνει στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στη στέγη γραμμάτων και τεχνών, το Global Ignite ως Ignite Athens. Πρόκειται για μια παγκόσμια «συνεύρεση» καινοτόμων, εφευρετών και γενικά ανθρώπων με πρωτότυπες ιδέες σε επιχειρηματικό ή και πρακτικό δημιουργικό επίπεδο.

Στόχος η ανταλλαγή και υποστήριξη φρέσκων και καινοτόμων ιδεών, καθώς και η διοχέτευση της δημιουργικότητας στην παραγωγή και τελικά στην ίδια τη ζωή. Όχημα η δυνατότητα για πεντάλεπτη παρουσίαση ιδεών, με την υποστήριξη 20 slides.

Το πρώτο Ignite πραγματοποιήθηκε στο Seattle 2006, και από τότε αποτελεί σημείο αναφοράς ανταλλαγής και διάχυσης ιδεών καινοτομίας για μεγάλες εταιρείες. Οι εκδηλώσεις του επεκτάθηκαν σε πάνω από 120 πόλεις σε όλο τον κόσμο, ενώ υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από τις Intel, O’Reilly, Microsoft, Google, Facebook, Oracle, PayPal.

Στην ελληνική του εκδοχή μάλιστα, το Ignite αποφάσισε, μέσω μιας κριτικής επιτροπής, μαζί με το ακροατήριο, να επιλέξει την πιο βιώσιμη ιδέα και ο νικητής να έχει την ευκαιρία να βρεθεί στις ΗΠΑ και συμμετάσχει στο Global Ignite Week.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή