Παναθηναϊκός: «Φιλική» ισοπαλία με την Μπραουνσβάικ

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 21:20

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Οι «πράσινοι» έδειξαν καλά στοιχεία, πρεσάροντας ψηλά και κυκλοφορώντας γρήγορα την μπάλα, με κύριο εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών τον αρκετά δραστήριο Σισοκό.

Στο 6΄, το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού πάσαρε κάθετα στον Τοτσέ, που από καλή θέση σούταρε άστοχα. Στο 11΄ ο Σεϊταρίδης κέρδισε την μπάλα, έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Χριστοδουλόπουλος επίσης αστόχησε από πολύ κοντά. Στο 16΄ ο Τοτσέ έφτασε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μισού.

Η επανάληψη ξεκίνησε με αλλαγές. Ο Σισοκό πέρασε αριστερά και ο Χριστοδουλόπουλος πίσω από τον Τοτσέ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε ως προς την πίεση που ασκούσε στον αντίπαλο. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 69ο λεπτό, όταν σε σέντρα από τα αριστερά ο Σπυρόπουλος δεν κατόρθωσε να απομακρύνει και ο Κόρτε σκόραρε για το 0-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πετρόπουλος, στο 76΄. Ο Σπυρόπουλος είδε την κίνησή του, του έστειλε ωραία μακρινή μπαλιά και ο υψηλόσωμος επιθετικός του Παναθηναϊκού ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά στην κίνηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις