Ευ. Βενιζέλος: Η κυβέρνηση θα συντονιστεί σύντομα

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 21:42
UPD:21:56

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι οι τρεις αρχηγοί παραμένουν πιστοί στο κείμενο της προγραμματικής σύγκλισης και επέμεινε ότι χρειάζεται εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης.

A- A A+

Σίγουρος ότι η κυβέρνηση θα συντονιστεί σύντομα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ πριν από τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών.

Όπως είπε, τον ενδιαφέρει η κυβέρνηση να είναι αποτελεσματική και να πειστούν οι πολίτες ότι προωθεί τα εθνικά συμφέροντα της χώρας και ότι κανείς άλλος δεν θα έκανε κάτι καλύτερο από όσα κάνει η σημερινή κυβέρνηση.

Παράλληλα τόνισε ότι οι τρεις αρχηγοί παραμένουν πιστοί στο κείμενο της προγραμματικής σύγκλισης και επέμεινε ότι χρειάζεται εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με τη συμμετοχή όλων των αρχηγών ακόμα και της αντιπολίτευσης.

Απαντώντας στα περί υπονόμευσης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα από την Ιπποκράτους, ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε σε πλήθος δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, δεν πρόκειται οι εταίροι να συμφωνήσουν με οποιαδήποτε αναθεώρηση αν πρώτα η Ελλάδα δεν δείξει ότι συμμορφώνεται πλήρως ως προς τις υποχρεώσεις της.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι από την αρχή πρέπει να τεθεί το πλαίσιο συνεννόησης με τους εταίρους ενώ υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ τοποθετήθηκε με πολύ προσοχή στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις, χωρίς οξύτητα, προσπαθώντας να ενώσει τις πολιτικές δυνάμεις. «Είναι άδικο να απευθύνονται μαθήματα υπευθυνότητας στο ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή