Ολυμπιακός: Συνάντηση Μαρινάκη-Ζαρντίμ μετά την επιστροφή

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 10:51

Στο ραντεβού των δύο ανδρών θα συζητηθεί η πορεία της προετοιμασίας, τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο Ίβηρας τεχνικός για την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού και η ανάγκη κάλυψης συγκεκριμένων θέσεων που, ενδεχομένως, διαπιστώθηκε.

A- A A+

Στο ραντεβού των δύο ανδρών θα συζητηθεί η πορεία της προετοιμασίας, τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο Ίβηρας τεχνικός για την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού και η ανάγκη κάλυψης συγκεκριμένων θέσεων που, ενδεχομένως, διαπιστώθηκε. Αυτό είναι πλέον εφικτό, καθώς ο Ζαρντίμ έχει πια μια σχετικά καλή εικόνα μέσα από την προετοιμασία της ομάδας του στην Αυστρία.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αναζητηθεί ένας μέσος, ου μην και δύο μετά τον τραυματισμό του Ιμπαγάσα που ξανάφερε «στο φως» το πρόβλημα των συχνών απουσιών του Αργεντινού μέσου. Θεωρητικά, πρώτος στόχος παραμένει ο Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς με εναλλακτική τον Μασάδο. Το πρόβλημα στην περίπτωση του Αργεντινού είναι ότι μετά την αποχώρηση του Ρικέλμε η ομάδα του θα αξιώσει περισσότερα χρήματα, αφού αν ο Τσάβες μεταγραφεί θα έχει χάσει και τους δύο οργανωτές της.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις