Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός 12αδας των ΗΠΑ και ο Γκρίφιν

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 14:51

Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Κλίπερς υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί μέχρι το τέλος του μήνα.

A- A A+

Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Κλίπερς υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί μέχρι το τέλος του μήνα. Ο άτυχος πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε στη διάρκεια του φιλικού αγώνα των Ηνωμένων Πολιτειών με τη Δομινικανή Δημοκρατία, που έγινε σήμερα τα ξημερώματα και τελείωσε με νίκη των Αμερικανών, 113-59.

Την θέση του Γκρίφιν στη «ντριμ τιμ» θα πάρει το Νο1 των εφετινών ντραφτ, ο Άντονι Ντέιβις των Χόρνετς, ο οποίος βρισκόταν στη δωδεκάδα της φιλικής αναμέτρησης που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας.

Πρόκειται για τον έκτο παίκτη των ΗΠΑ που δεν θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω τραυματισμού. Προηγήθηκαν αυτοί των Ντουάιτ Χάουαρντ, Κρις Μπος, Ντέρικ Ρόουζ, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Πολ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Κλίπερς, ο Γκρίφιν είναι πιθανό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε περίπου 2 μήνες.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις