Ολυμπιακός: «Αποκαλυπτήρια» με Σπαρτάκ Μόσχας

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 11:59
UPD:11:59
A- A A+

Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», αλλά κυρίως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία «πρώτη γεύση» από τις δυνατότητες της ομάδας και το κυριότερο μέσα από τα παιχνίδια αυτά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θα μπορέσει να διορθώσει τα «κακώς κείμενα».

Μπορεί το όνομα του αντιπάλου να μην είναι σε καμία περίπτωση αμελητέο, ωστόσο, το τεστ με τους Ρώσους δεν αποτελεί σαφές δείγμα της εφετινής δυναμικότητας των Πειραιωτών, λόγω των πολλών απουσιών που υπάρχουν.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον ανέτοιμο Ζαραδούκα και τους Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανιάτη, Φετφατζίδη και Μήτρογλου, οι οποίοι ξεκουράζονται μετά τη συμμετοχή τους με την εθνική ομάδα στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Από τα νέα αποκτήματα της ομάδας άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι και λογικά ο 38χρονος τεχνικός θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής. Οι Μανωλάς, Σιόβας, μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στα χαφ οι Καραγκούνης, Τάτος, Βλαχοδήμος θα χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια του ματς (οι δύο τελευταίοι δεν αποκλείεται να βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα).

Η Σπαρτάκ Μόσχας βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έναρξη του ρωσικού πρωταθλήματος (ξεκινάει σε μία εβδομάδα) και βρίσκεται σαφώς σε πολύ καλύτερο επίπεδο προετοιμασίας από τον Ολυμπιακό. Στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει, επικράτησε 3-0 την Τορπέντο Μόσχας, 1-0 της ρουμανικής Αστρα Πλοϊέστι και προχθές νίκησε 2-1 τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις