Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Φούλοπ και...λίστα

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 13:27
UPD:13:27
A- A A+

Μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι την κορυφαία, από πλευράς ονόματος, τουλάχιστον, μεταγραφή στην ιστορία του ολοκλήρωσε η πελοποννησιακή ομάδα. Ο 29χρονος Ούγγρος γκολκίπερ, Μάρτον Φούλοπ, ανήκει από σήμερα και τυπικά για τα επόμενα 2 χρόνια στο δυναμικό των Αρκάδων. Οι παραστάσεις που έχει είναι πάρα πολλές, καθώς τα τελευταία 8 χρόνια αγωνιζόταν στην Αγγλία φορώντας μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, ενώ έχει και 24 συμμετοχές με την εθνική Ουγγαρίας.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο, όπως είναι ο Αστέρας, που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία ομάδα που παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχω πολύ πάθος στο παιχνίδι μου, πιστεύω ότι είμαι καλός τερματοφύλακας και θεωρώ ότι θα το δείξω στους φιλάθλους του Αστέρα. Από την πλευρά μου θέλω να τους καλέσω να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν. Μακάρι να πάμε μακριά στο θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ και να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μία θέση στις κορυφαίες του βαθμολογικού πίνακα».

Η διοίκηση της πελοποννησιακής ομάδας απέστειλε στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που υπολογίζονται για τα δύο παιχνίδια του Β΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με την Ίντερ Μπακού.

Αναλυτικά η λίστα: Χρήστος Πιπίνης, Χουανίτο, Λαουτάρο Φορμίκα, Άγγελος Σαραντόπουλος, Φερνάντο Ουσέρο, Εμμάνουελ Περόνε, Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα, Σάββας Τσαμπούρης, Λέαντρο Αλβάρεζ, Τάσος Μπακασέτας, Νίκος Αναστασόπουλος, Γιάννης Ντινιωτάκης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Τσίμο Ναβάρο, Δημήτρης Κουρμπέλης, Λευτέρης Γιαλούσης, Έγκον, Μιχάλης Φραγκουλάκης, Γιώργος Μπαντής, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Θανάσης Κωστούλας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις