Ολυμπιακός: Ισόπαλο 1-1 το πρώτο φιλικό με Σπαρτάκ Μόσχας

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 21:10
UPD:08/08/2012 17:51
A- A A+

Ο βαθμός ετοιμότητας του Ολυμπιακού δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτός που πρέπει λόγω του ότι η ομάδα βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας της, παρ' όλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον στο πρώτο φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε η ελληνική ομάδα (Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Τοροσίδης) συν το γεγονός ότι η ρωσική ομάδα είναι σαφώς πιο έτοιμη (την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα), έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς στο πρώτο τεστ μετά το σοβαρό τραυματισμό του έδειξε ότι παραμένει ένας χαρισματικός σκόρερ.

Με το γκολ του Σέρβου στο ξεκίνημα της επανάληψης, από την ασίστ του Ντιόγκο, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ, αλλά έξι λεπτά πριν τη λήξη, ο Ουέλινγκτον στάθηκε τυχερός και με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ επισήμανε μεταξύ άλλων: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Χρειαζόμαστε δουλειά και βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Επόμενο τεστ του Ολυμπιακού, αυτό με την Αλάνια Βλαντικαφκάζ, την ερχόμενη Δευτέρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι (46' Κάρολ), Ντιελνά (83' Χαβίτο), Σιόβας, Μανωλάς (46' Ποτουρίδης), Παπάζογλου, Χαβίτο (46' Μοντέστο), Φέισα, Σουμπίνιο (46' Ντιόγκο), Τάτος (46' Βλαχοδήμος), Αμπντούν (64' Καραγκούνης), Τζιμπούρ (46' Πάντελιτς).

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ: Ρεμπρόφ, Κομπάροφ, Γκατάγκοφ, Παρέχα, Πάρσιβλιουκ, Γιάκοβλεφ, Ντεζέου, Ζότοφ, Μαγκίντι, Άρι, Ουέλιγκτον.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις