Η Πάρμα παρουσίασε τον Νίνη

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 13:58
UPD:13:58

«Στενοχωρήθηκα που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή την περίοδο τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αντανακλώνται στο ποδόσφαιρο. Για έναν παίκτη που ονειρεύεται να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού, δεν υπήρχε πιο κατάλληλη στιγμή να φύγει από την Ελλάδα» δήλωσε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

A- A A+

Η παρουσίαση του διεθνή μεσοεπιθετικού έγινε στο Λέβικο Τέρμε, όπου και προετοιμάζονται αυτή την περίοδο οι «παρμέντσι» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Στενοχωρήθηκα που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή την περίοδο τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αντανακλώνται στο ποδόσφαιρο. Για έναν παίκτη που ονειρεύεται να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού, δεν υπήρχε πιο κατάλληλη στιγμή να φύγει από την Ελλάδα» δήλωσε αρχικά ο Νίνης.

Ο νεαρός άσος εξέφρασε τη χαρά του που αποτελεί μέλος της ιταλικής ομάδας, η οποία προσπαθεί να φτιάξει ένα νέο, δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος που ανήκω στην Πάρμα. Ήθελα πολύ να έρθω, γιατί με πίστευε από την πρώτη στιγμή, παρά τον σοβαρό τραυματισμό μου. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο». Όσο για τους λόγους της επιλογής του; «Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ υψηλού επιπέδου και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις