Super League: Χωρίς ντέρμπι η πρεμιέρα, τη 14η ημέρα παίζουν οι «αιώνιοι»

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 15:03
UPD:15:30

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην έδρα του Λεβαδειακού.

A- A A+

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη «νεοφώτιστη» Βέροια, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην έδρα του Λεβαδειακού, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον επίσης «νέο» στην κατηγορία Πανθρακικό.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής: Πανιώνιος-Αρης, Βέροια-Ολυμπιακός, ΟΦΗ-Ξάνθη, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ-Πανθρακικός, Κέρκυρα-Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς, Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός.

Η κλασική μονομαχία των δύο «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ-Αρης) θα είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας του πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί την 5η αγωνιστική, στο γήπεδο της Τούμπας. Τα υπόλοιπα ντέρμπι θα τελεστούν από τα μέσα του α΄ γύρου και ύστερα, με αποκορύφωμα τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τη 14η αγωνιστική. Τα ντέρμπι του α΄ γύρου:

5η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Αρης, 7η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, 10η αγωνιστική: ΑΕΚ-Ολυμπιακός, 11η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, 12η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 14η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας όλους τους αγώνες του με τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος στον α΄ γύρο, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που θα είναι γηπεδούχος σε όλους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις