Νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αλ Γιαϊς

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 21:06
UPD:21:20

Βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της Κράσνονταρ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Ελ Γιαΐς από το Κατάρ και σημείωσε την πρώτη νίκη του στα φιλικά προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Το γκολ των «πράσινων» σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Βελάσκες στο 28΄ και ήταν το πρώτο με τη νέα ομάδα του. Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του σήμερα, αφού ο Παναθηναϊκός εμφάνισε καλή ανασταλτική λειτουργία, οι μέσοι κράτησαν καλά τις θέσεις τους, έτρεξαν αρκετά και περιόρισαν τους κινδύνους για την εστία τους.

Θετική εικόνα παρουσίασε και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Χριστοδουλόπουλος στο διάστημα που έπαιξε επιτελικός μέσος, πίσω από τον επιθετικό. Δείχνει να είναι θέση που του ταιριάζει καλύτερα.

Στα αρνητικά σημεία θα πρέπει να σημειωθεί η έλλειψη δημιουργίας φάσεων, ειδικά σε οργανωμένη άμυνα, στοιχείο που οφείλεται στην απουσία ποδοσφαιριστών όπως ο Λέτο ή ο Κουΐνσι, οι οποίοι είναι απρόβλεπτοι και με μια ενέργεια μπορούν να διαφοροποιήσουν τις ισορροπίες.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 28ο λεπτό, όταν ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε φάουλ και βρήκε τον Βελάσκες, ο οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα και σκόραρε.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός είχε ακόμη δύο καλές στιγμές, στο 58΄ με τον Χριστοδουλόπουλο να αστοχεί σε τετ α τετ και στο 54΄, όταν στη σέντρα του Πετρόπουλου ο Μαρίνος έπιασε την κεφαλιά και ο Ιβανίλντο απέκρουσε σε κόρνερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις