Στην Ελλάδα οι «ερυθρόλευκοι», δηλώσεις Πάντελιτς

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 18:25
UPD:18:25

«Τον επόμενο ένα-ενάμισι μήνα θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια κι εκεί θα δούμε πως πρέπει να παίζουμε και τι ακριβώς θέλει ο καινούριος προπονητής» δήλωσε ο Μάρκο Πάντελιτς.

A- A A+

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν από αύριο στις προπονήσεις, μαζί με τους διεθνείς που ξεκουράστηκαν λίγες ημέρες μετά τις υποχρεώσεις τους στο Euro 2012. Η πειραϊκή ομάδα θα αναχωρήσει εκ νέου για το εξωτερικό, συγκεκριμένα για την Πορτογαλία, την προσεχή Δευτέρα, καθώς στο πρόγραμμά της περιλαμβάνονται φιλικές αναμετρήσεις με τις Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ.

Κατά την άφιξη των «ερυθρόλευκων», ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας, το νέο τεχνικό και τους δύο φιλικούς στην Αυστρία. «Γνωριστήκαμε καλύτερα ο ένας με τον άλλο αλλά και τον προπονητή μας, μαθαίνοντας την τακτική του αλλά και τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Στο επόμενο ένα-ενάμισι μήνα θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια κι εκεί θα δούμε πως πρέπει να παίζουμε και τι ακριβώς θέλει ο καινούριος προπονητής» είπε ο διεθνής επιθετικός.

Ερωτηθείς για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Πάντελιτς απάντησε ότι «κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία στον τρόπο που δουλεύει. Ο δικός μας δουλεύει πολύ με τη μπάλα, φτιάχνει φυσική κατάσταση με τη μπάλα, είναι πάντα δίπλα στους παίκτες εξηγώντας ακριβώς τι θέλει από τον καθένα ξεχωριστά και πως να παίζει στη θέση που καλύπτει. Είναι πολύ έξυπνος προπονητής και πιστεύω ότι θα μας δώσει πολλά νέα πράγματα για να μάθουμε».

Για τους φιλικούς στην Αυστρία, επισήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας ήταν πολύ δύσκολο, αφού όλοι ξέρουν ότι έχει πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλή ομάδα και πολύ καλό προπονητή. Με την Αλάνια ήταν διαφορετικά. Δεν είναι και τόσο δυνατή σαν ομάδα, ενώ ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία και δεν θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ρωσικό πρωτάθλημα αλλά παρ΄ όλα αυτά η νίκη είναι νίκη. Επειδή η Σπαρτάκ είναι δυνατή ομάδα και έτοιμη εν όψει του ρωσικού πρωταθλήματος, το γεγονός ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί με τόσο λίγο χρόνο προετοιμασίας δηλώνει ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις