Ατρόμητος: Ευχαριστημένος από την προετοιμασία ο Μπάγεβιτς

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 20:17
UPD:20:17

«Μέσα από τις προπονήσεις, αλλά με τα τρία φιλικά που θα δώσουμε, θα επιδιώξουμε να ετοιμαστούμε και να είμαστε όσο πιο καλά θέλουμε ως ομάδα για τις υποχρεώσεις μας στο Γιουρόπα Λιγκ και στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο κ. Μπάγεβιτς.

A- A A+

«Τελειώσαμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας, στο οποίο δουλέψαμε κυρίως σε αντοχή και δύναμη και παράλληλα είχαμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας», ανέφερε ο κ. Μπάγεβιτς και συνέχισε: «Η δουλειά που κάναμε στο Καρπενήσι αποτελεί μια πολύ καλή παρακαταθήκη εν όψει του β΄ σταδίου προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Μέσα από τις προπονήσεις, αλλά με τα τρία φιλικά που θα δώσουμε, θα επιδιώξουμε να ετοιμαστούμε και να είμαστε όσο πιο καλά θέλουμε ως ομάδα για τις υποχρεώσεις μας στο Γιουρόπα Λιγκ και στο πρωτάθλημα».

Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό. Την Πέμπτη η ομάδα των δυτικών προαστίων θα αναχωρήσει για το Πράβετς, όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της. Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν ο Παναγιώτης Μπάλλας, που είχε υποχρεώσεις με την εθνική Νέων και ο Γκανέζος επιθετικός Αράγκο Τζαμάλ, που αφίχθη στην Ελλάδα χθες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις