Παναθηναϊκός: Στη «Συμμαχία» οι μετοχές Βαρδινογιάννη

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 13:20
UPD:13:20

Οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών μπήκαν και όπως δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε στα γραφεία της ΠΑΕ «ο Παναθηναϊκός ανήκει πια στο λαό του».

A- A A+

Η ΠΑΕ ανήκει από σήμερα στον κόσμο της ομάδας, όπως προβλέπει το φιλόδοξο εγχείρημα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», που θέλει τους «πράσινους» σύλλογο λαϊκής βάσης. Οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών μπήκαν και όπως δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε στα γραφεία της ΠΑΕ «ο Παναθηναϊκός ανήκει πια στο λαό του».

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης γνωστού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια. «Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η συνεισφορά όσων στάθηκαν στον Παναθηναϊκό πρέπει να επισημανθεί. Μόνη λύση ήταν το μοντέλο της λαϊκής βάσης. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της "Συμμαχίας" και όσοι έδωσαν 20 ευρώ, είναι από το υστέρημά τους», υπογράμμισε ο κ. Αλαφούζος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα: «Πρέπει να δούμε πως θα χτίσουμε το νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τους παίκτες που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Είμαστε τραυματισμένοι, αλλά είμαστε ζωντανοί».

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Καμάρας επισήμανε: «Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να βρούμε λύση στο αδιέξοδο. Σε μικρό διάστημα καταφέραμε πολλά. Εξασφαλίσαμε την επιβίωσή μας και αυτό οφείλεται στην συμπαράσταση του κόσμου. Ανοίγει πλέον η λεωφόρος μιας τιτάνιας προσπάθειας και οι τύχες αυτού του συλλόγου ήρθαν στα χέρια του κόσμου του. Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει το ποδόσφαιρο μακριά από τη βία και της κακόβουλες ενέργειες. Θέλουμε να αποκτήσει κύρος ο θεσμός του πρωταθλήματος».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκπροσωπήθηκε από το νομικό σύμβουλό του, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, ο οποίος υπενθύμισε ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος εκπλήρωσε την υπόσχεσή του: «Η πράξη που ολοκληρώθηκε σήμερα είναι η υπόσχεση που είχε δώσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει την αίγλη που είχε χάσει και ελπίζουμε να τα καταφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις