Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2002 07:01
A- A A+

Νεφώσεις, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, που σταδιακά και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς, ισχυρούς και στα νότια πελάγη τοπικά πολύ ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 16 έως 28 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, στα βορειοανατολικά προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Ιόνιο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στην Αττική, κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, που από το βράδυ θα στραφούν σε βροειοδυτικούς, μέτριους μέχρι ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές και πιθανή πρόσκαιρη καταιγίδα, αλλά από τις βραδυνές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, που αργότερα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς, μέτριους, μέχρι ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή