ΠΑΟΚ: «Να είμαστε έτοιμοι» δήλωσε ο Δώνης

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012 16:44
UPD:16:44
A- A A+

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βρει απέναντι του μία εκ των Μπνέι Γεχούντα ή Σιράκ, όμως για καμία από τις δύο δεν υπάρχει επαρκής γνώση, όπως παραδέχθηκε ο Έλληνας προπονητής.

«Προσπαθούμε να συλλέξουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για τους δύο πιθανούς μας αντιπάλους. Ξέρουμε ότι το πρώτο ματς έληξε με νίκη 2-0 της Μπνέι Γεχούντα. Θα πάει άνθρωπός μας να δει τον επαναληπτικό. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο προς το παρόν», δήλωσε ο κ. Δώνης και συνέχισε: «Πρέπει να αναλύσουμε και τις δύο ομάδες, δίνοντας περισσότερο βάση στην ομάδα που κέρδισε με 2-0. Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ των πιθανών μας αντιπάλων, για τις περισσότερες ομάδες, εκτός της Μλάντα Μπόλεσλαβ, δεν θα γνωρίζαμε πολλά πράγματα. Ξεκινάμε να δούμε τώρα τους αντιπάλους μας. Θέλουμε να έχουμε καλό σκάουτινγκ και να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται».

Όσο για το στοιχείο που θα κρίνει την πρόκριση; «Το πιο σημαντικό είναι πόσο καλοί θα είμαστε εμείς. Στα ματς της Ευρώπης οφείλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει. Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον για μας και όχι αν το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας και η ρεβάνς στην έδρα μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις