Η Μπάγερν δεν αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Μπέντερ

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 19:47
UPD:19:47

Ο Λαρς Μπέντερ αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μόναχο 1860. Στη Λεβερκούζεν αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2009 και έχει άλλα πέντε χρόνια συμβόλαιο με τις «ασπιρίνες».

A- A A+

Ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε στην ιστοσελίδα του «Kicker» ότι «υπάρχει πάντα μια τιμή, το ερώτημα είναι αν η Μπάγερν είναι προετοιμασμένη να πληρώσει γι΄ αυτήν». Από την πλευρά του, ο τεχνικός της φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Γιούπ Χάινκες, δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τον 23χρονο άσο, τον οποίο ξέρει καλά από τη θητεία του στον πάγκο της Λεβερκούζεν.

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Μπέντερ, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο γκολ (2-1) της Γερμανίας στον αγώνα με τη Δανία στο Euro 2012, έχει εξοργίσει τον διευθύνοντα σύμβουλο των «λιονταριών», Βόλφγκανγκ Χολτσχόιζερ. Όμως, ο Ρουμενίγκε, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή των Βαυαρών σε περιοδεία στην Κίνα, τόνισε ότι η Λεβερκούζεν θα πρέπει «να είναι χαλαρή γι΄ αυτό το θέμα».

Ο Λαρς Μπέντερ, του οποίου ο δίδυμος αδελφός Σβεν αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μόναχο 1860. Στη Λεβερκούζεν αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2009 και έχει άλλα πέντε χρόνια συμβόλαιο με τις «ασπιρίνες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις