Παναθηναϊκός: Παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 21:30
UPD:25/07/2012 14:41

Με την ελπίδα ότι θα αποδειχθούν... γούρικες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε το απόγευμα τις εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

A- A A+

Η παρουσίαση έγινε σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην Παιανία και στην οποία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Στράτος Σωπήλης, ενώ το παρόν έδωσε και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός των «πρασίνων», Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ δήλωσε ότι «η νέα εμφάνιση είναι πολύ ωραία, αλλά το ιδανικό θα είναι να συνδυαστεί με τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός πάει βήμα-βήμα. Έχουμε νέα παιδιά και είναι στο χέρι τους να αποδείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα και να αρπάξουν την ευκαιρία».

Ζ.Α. Μπουμσόνγκ: Ο Παναθηναϊκός κάνει ένα νέο ξεκίνημα

Ζ.Α. Μπουμσόνγκ: Ο Παναθηναϊκός κάνει ένα νέο ξεκίνημα

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο έμπειρος άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε, επίσης, στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Μάδεργουελ, για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. «Γνωρίζω πως οι Σκοτσέζοι ποδοσφαιριστές διακρίνονται από το μαχητικό πνεύμα και μπορούν με αυτό τον τρόπο να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Παλεύουν πάρα πολύ και θα είναι αρκετά δύσκολο το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους, με το κοινό τους να τούς παροτρύνει. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο. Το πρώτο παιχνίδι είναι και το πιο κρίσιμο, αλλά πάντα μέχρι το επόμενο», είπε ο Μπουμσόνγκ, ο οποίος ξέρει καλύτερα από κάθε συμπαίκτη του το σκοτσέζικο ποδόσφαιρο, λόγω της θητείας του στη Ρέιντζερς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις