ΑΕΚ: Ο Καράμπελας ζήτησε να αποδεσμευθεί

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 11:36
UPD:11:36

Την αποδέσμευσή του από την Ένωση ζήτησε ο Νίκος Καράμπελας, επικαλούμενος πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

A- A A+

Η ΑΕΚ δέχεται λοιπόν ακόμη ένα αγωνιστικό πλήγμα σε ενδεχόμενη αποχώρηση του 28χρονου ακραίου αμυντικού, όμως οι εξελίξεις δεν εξαρτώνται από τη διοίκησή της, αφού αν η ομάδα δεν συναινέσει ο παίκτης θ μπορεί να καταθέσει προσφυγή για τα οφειλόμενα, προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Όπως ήταν φυσικό, ο Καράμπελας δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο το μεσημέρι (14:10) στην Αγγλία για σειρά φιλικών αγώνων. Το ίδιο συνέβη και με τον Κοντοέ, ο οποίος είναι τραυματίας και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Στη σημερινή προπόνηση της Ένωσης δεν συμμετείχαν οι Μπουγαΐδης, Φέτσης, Καλογέρης και Παυλής, οι οποίοι πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις.

Στην αποστολή για τη «Γηραιά Αλβιόνα» που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Βλάχος, συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Μακρυωνίτης, Βαλ. Βλάχος, Αρκούδας, Γιάγκο, Μπουγαΐδης, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Νικολιάς, Γροντής, Σταματής, Κουρελάς, Τσεβάς, Γαρουφαλιάς, Αγκιρίμπα, Ρίκκα, Φούντας, Τομαράς, Γκερέιρο, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Καλογέρης, Λαγός, Παπαδημητρίου, Σιαλμάς, Νικόλτσης, Τσίτας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις