Αστέρας Τρίπολης: Ανακοινώθηκε ο Κάστελς, αισιόδοξος ο Τσιώλης εν όψει Μπακού

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 21:30
UPD:26/07/2012 00:58
A- A A+

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση ττου Αλβάρο Γκαρσία Κάντο, σήμερα ήταν η σειρά του Μαρκ Ορτέγκα Κάστελς. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Βαλένθια, πέρυσι αγωνίστηκε στη β΄ ομάδα των «νυχτερίδων», ενώ καλύπτει τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του ανασταλτικού μέσου.

Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας χαρακτήρισε «ιστορικό» για το σύλλογο και την πόλη τον αυριανό αγώνα ρεβάνς με την Ίντερ Μπακού. «Είναι ένα παιχνίδι-σταθμός για την ιστορία του Αστέρα και της πόλης. Μια μεγάλη γιορτή για την Αρκαδία. Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Το πρώτο αποτέλεσμα είναι θετικό για εμάς, αλλά δεν το λαμβάνουμε υπόψη μας», τόνισε ο Σάκης Τσιώλης και συνέχισε: «Πάμε για τη νίκη αλλά δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και να έχουμε υπομονή. Πιστεύω μέχρι το τέλος θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σίγουρα, θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία στην Ευρώπη και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και σε όλο τον κόσμο της Αρκαδίας».

Στην αποστολή για τον αγώνα με τους Αζέρους συμπεριλήφθηκαν οι: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Ναβάρο,Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Γιαλούσης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Αναστασόπουλος, Σαραντόπουλος, Φραγκουλάκης, Σέρνα, Έγκον, Ντινιωτάκης, Περόνε, Μπακασέτας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις