Super League: Νέος πρόεδρος ο Γιάννης Μώραλης

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012 13:42
UPD:17:30

Ο παράγοντας των πρωταθλητών Ελλάδας και μοναδικός υποψήφιος των εκλογών έλαβε 13 από τις 17 ψήφους, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να ψηφίζουν «απών», ενώ απουσίασαν οι εκπρόσωποι του Ατρόμητου και της Δόξας Δράμας.

A- A A+

Αναπληρωτής πρόεδρος παραμένει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος. Ο παράγοντας των πρωταθλητών Ελλάδας και μοναδικός υποψήφιος των εκλογών έλαβε 13 από τις 17 ψήφους, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να ψηφίζουν «απών», ενώ απουσίασαν οι εκπρόσωποι του Ατρόμητου και της Δόξας Δράμας. Ο παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης, που παραμένει στην ίδια θέση για πέμπτη συνεχή χρονιά, έλαβε 14 ψήφους, αφού μόνο ο Παναθηναϊκός δήλωσε «απών». Και στις δύο εκλογικές διαδικασίες η ΕΠΟ υπερψήφισε τους δύο υποψηφίους.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο, μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω και από την θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Γίνεται προσπάθεια από τις ομάδες να υπερασπιστούμε το ποδόσφαιρο, με τα όποια προβλήματα έχουμε λόγω και του ότι πολλές ομάδες θα αγωνίζονται με πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες. Εγώ θα είμαι καθημερινά στα γραφεία με τους συνεργάτες μου για να βελτιώσουμε την κατάσταση. Αυτή η απαξίωση από ορισμένους δεν είναι δίκαιη. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε και θα κάνουμε μια έντιμη προσπάθεια», υπογράμμισε -μεταξύ άλλων- ο κ. Μώραλης, ο οποίος εμμέσως έθεσε εκτός το θέμα της αναδιάρθρωσης: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να προταθεί μια συνολική λύση. Ωστόσο, τουλάχιστον σε ό,τι έχουμε συζητήσει, δεν είναι στα πλάνα μας».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μποροβήλος, είπε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν ξανά. Υπάρχουν πολλά προβλήματα όπου θα ασχοληθούμε δυνατά και θα ασχοληθούμε για την επίλυσή τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις