ΑΕΚ: «Βάλτε λεφτά ή φύγετε» το μήνυμα του Θ. Μαύρου στους μετόχους

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 12:59
UPD:12:59

Ο παλιός άσος των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

A- A A+

Ο παλιός άσος των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. Όπως υπογράμμισε, οι μέτοχοι δεν μπορούν να έχουν αξίωση να παρέμβουν στον ορισμό του Δ.Σ. από τη στιγμή που είναι ανενεργοί στις υποχρεώσεις τους προς την ΠΑΕ.

«Γιατί κάθονται αυτοί οι κύριοι; Τέλειωσε. Ο κύβος ερρίφθη. Εγώ και ο κόσμος πάμε να σώσουμε την ΑΕΚ. Αν δεν θέλουν, ας βάλουν 5 εκατομμύρια ευρώ για να σώσουν την ομάδα. Έχουν φάει τα πάντα, δεν υπάρχουν έσοδα από πουθενά. Ποιος έφτασε την ΑΕΚ εδώ; Να μας το πουν. Ή θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις οι μέτοχοι ή θα μπουν νέα πρόσωπα να σώσουν την ΑΕΚ. Αυτοί θέλουν μονά ζυγά δικά τους, να βάλουν μέλη στο ΔΣ. Φτιάξτε τον λογαριασμό σας και φεύγουμε όλοι. Το παρελθόν τελείωσε. Ό,τι κάνατε, κάνατε» ήταν το ξέσπασμα του Θωμά Μαύρου, ο οποίος διευκρίνισε όσον αφορά τον ίδιο ότι «δεν θα είμαι πρόεδρος, αλλά επίτιμος πρόεδρος και θα είμαι στο ποδοσφαιρικό κομμάτι υπεύθυνος για να βοηθώ την ομάδα».

Όσο για τη μόνη εφικτή λύση με τα έως τώρα δεδομένα; «Να πάμε σε λαϊκή βάση, ώστε ο κόσμος να είναι κυρίαρχος και μεγαλομέτοχος σε βάθος χρόνου. Η ομάδα πρέπει να πάει στο λαό της. Περιμένω να δω κι εγώ βοήθεια από τον κόσμο. Ίσως περίμεναν να κάνω τη δική μου κίνηση. Τώρα χτυπάω την πόρτα τους. Όταν μπήκα τα διαρκείας ήταν 2.000 και τώρα είναι 8.000».

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε και για την υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζιου, που τελικώς «ναυάγησε» για την Ένωση: «Υπάρχει ένα μήνυμα από τον μάνατζερ του Μάντζιου. Είχαμε ένα ραντεβού χθες και δεν ήρθε, αλλά μου έστειλε αυτό το μήνυμα. "Ο Βαγγέλης αποφάσισε να παίξει στο εξωτερικό. Κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια. Σίγουρα έγιναν λάθος χειρισμοί, με αποκορύφωμα τη δημοσίευση του συμβολαίου. Καλή συνέχεια στο έργο σας"».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις